Κλείστε Ραντεβού

Αποκατάσταση ουλών μετά από FUT(strip)

Asian woman have problem with long hair loss attach in her hand.

Η μεταμόσχευση μαλλιών επιτυγχάνεται με δύο τρόπους. Αρχικά, ξεκίνησε να πραγματοποιείται με τη μέθοδο FUT (Strip) και στη συνέχεια με την πλέον εξελιγμένη μέθοδο Power FUE. Το μεγάλο μειονέκτημα της FUT (Strip) είναι ο σχηματισμός μιας μεγάλης ουλής στο πίσω μέρος του τριχωτού της κεφαλής, από το σημείο δηλαδή που συλλέγονται οι υγιείς θύλακες. Το γεγονός αυτό ώθησε στην αντικατάσταση της από την Power FUE μία τεχνική που δεν αφήνει σχεδόν κανένα σημάδι αφού αφαιρεί τα τριχοθυλάκια ένα προς ένα.

icon__fisiko_apotelesma

Φυσικό Αποτέλεσμα

icon__mono_mia_sinedria copy

Μόνο μία συνεδρία

icon__horis_oules

Χωρίς ουλές

Τρόποι αποκατάστασης ουλών από την μέθοδο FUT (Strip

Η αποκατάσταση της ουλής που αφήνει η μέθοδος FUT αποτελεί πρόκληση για το γιατρό αφού είναι μία εξαιρετικά απαιτητική διαδικασία και επιτυγχάνεται με διάφορους τρόπους.

Μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο Power FUE 

Η μέθοδος FUE υπερτερεί της FUT(Strip) από όλες τις απόψεις, αφού χρησιμοποιείται ακόμα και για την κάλυψη των ουλών της δεύτερης. Ειδικότερα γίνεται μεταφορά τριχοθυλακίων από σημεία της δότριας χώρας επάνω στην ουλή με αποτέλεσμα την κάλυψη της. Χάρις στην τεχνική Power FUE η επούλωση της περιοχής είναι πολύ γρήγορη και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στην καθημερινότητα του την επόμενη κιόλας ημέρα. Η διαδικασία αποκατάστασης των ουλών μετά από FUT (Strip) μπορεί να πραγματοποιηθεί περίπου ένα χρόνο μετά την επέμβαση και συνήθως απαιτείται μία μόνο συνεδρία. Το αποτέλεσμα είναι 100% φυσικό.

Σε περίπτωση που η δότρια χώρα δεν είναι κατάλληλη για μία ακόμα μεταμόσχευση μπορεί να γίνει Body Hair Transplantation να χρησιμοποιηθούν δηλαδή τριχοθυλάκια από κάποια περιοχή του σώματος.

Πλαστική χειρουργική

Ένας δεύτερος τρόπος για την αντιμετώπιση της ουλής μετά από FUT(Strip) είναι η πλαστική. Αρχικά, γίνεται εκτομή της ουλής και στη συνέχεια συρραφή εκ νέου με μία συγκεκριμένη τεχνική. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την λέπτυνση της ουλής έως 80%. Αν κάποιος επιθυμεί να την εξαλείψει εντελώς μπορεί να συνδυάσει την πλαστική χειρουργική με την μέθοδο Power FUE.

Μόνιμο ιατρικό τατουάζ

Μία εναλλακτική για να μην γίνεται εύκολα αντιληπτή η ουλή είναι το τατουάζ.Συγκεκριμένα, γίνεται γέμισμα της επιφάνειας της ουλής με μικρά στρογγυλά σημάδια που θυμίζουν κοντοκουρεμένη τρίχα. Αυτό επιτυγχάνεται με τη χρήση χρωστικής όπως ακριβώς γίνονται και τα τατουάζ. Ωστόσο, χρειάζεται

ιδιαίτερη προσοχή και εμπειρία γιατί έως τώρα τα αποτελέσματα που έχουμε δει είναι απελπιστικά αφύσικα και άσχημα. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν συνιστούμε τη μέθοδο τατουάζ SMTP.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

    Είπαν για εμάς

    Βασιλική Γούναρη
    Βασιλική Γούναρη
    2024-03-13
    Τον εμπιστεύομαι χρόνια!! Είναι ένας εξαιρετικός επιστήμονας με πραγματικό ενδιαφέρον και γνώση για τον ασθενή!!Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα τόσο για ιατρικά όσο και τις αισθητικές υπηρεσίες που προσφέρει ο χώρος.
    Έφη Κουτρούμπα
    Έφη Κουτρούμπα
    2024-03-12
    Εξαιρετικός ιατρός, άριστα καταρτισμένος! Το ίδιο και όλο το προσωπικό! Πολλά μπράβο για όλη του την ομάδα!!
    Eirini Sal
    Eirini Sal
    2024-03-12
    Εξαιρετικός γιατρός, τον συστήνω ανεπιφύλακτα!!
    Ario Rakip
    Ario Rakip
    2024-03-05
    Excellent service
    Αδαμαντια Παναγιωτα Φλαμπουρη
    Αδαμαντια Παναγιωτα Φλαμπουρη
    2024-03-05
    Έκανα αφαίρεση σπιλων με τον γιατρό και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη και από την διαδικασία αλλά και από την μετέπειτα παρακολούθηση μέχρι την αποθεραπεία !!!! Ευχαριστώ πολύ ❤️
    cta left

    Ενδιαφέρεστε για ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ;

    Κλείστε ΔΩΡΕΑΝ μία 20λεπτή Συμβουλευτική Συνεδρία για Μεταμόσχευση Μαλλιών!

    cta right

    Μήπως ενδιαφέρεστε για αυτές τις υπηρεσίες μας;

    Καλέστε μας