Κλείστε Ραντεβού

Ιατρικός τουρισμός για μεταμόσχευση μαλλιών

Ο αριθμός των συνεδριών αποκατάστασης τριχωτού κεφαλής αυξήθηκε διεθνώς κατά 10% την τελευταία περίοδο.
Άνθηση γνωρίζει η αποκατάσταση τριχωτού κεφαλής, η κατά το κοινώς λεγόμενο μεταμόσχευση μαλλιών, στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, με την Ελλάδα να βγαίνει κερδισμένη, λόγω της κομβικής της θέσης, και να μετρά ολοένα περισσότερους ξένους επισκέπτες που υποβάλλονται σε εμφύτευση μαλλιών.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Διεθνούς Ένωση Χειρουργικής Αποκατάστασης Μαλλιών (Ιnternational Society of Hair Restoration Surgery, ISHRS), ο αριθμός των συνεδριών αποκατάστασης τριχωτού κεφαλής αυξήθηκε διεθνώς κατά 10% την περίοδο 2010-2012, για την οποία υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία. Ειδικότερα, η μεγαλύτερη αύξηση παρατηρήθηκε στην Ευρώπη (39%), τη Μέση Ανατολή (34%), τον Καναδά (21%), την Αυστραλία (20%) και την Ασία (10%). Άνοδος καταγράφηκε και στην Ελλάδα. Είναι ενδεικτικά τα στοιχεία κλινικής που δραστηριοποιείται στο συγκεκριμένο πεδίο, και τα οποία καταγράφουν αύξηση κατά 73% στον αριθμό περιστατικών που εξυπηρετήθηκαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Οι πολύ καλές ιατρικές υπηρεσίες και χαμηλές τιμές στη κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλίων του Dr. Καραλέξη, συγκριτικά με αυτές που κοστολογούνται οι εμφυτεύσεις στις προαναφερθείσες χώρες, είναι το βασικό «πακέτο» που επιλέγουν οι υποψήφιοι για μεταμόσχευση μαλλιών, κυρίως γένους αρσενικού. Επιπλέον, όμως, συνδυάζουν τη μεταμόσχευση μαλλιών, γενείων ή φρυδιών με διακοπές σε κάποιο ελληνικό νησί.

article source

Ενδιαφέρεστε για ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ;

Κλείστε ΔΩΡΕΑΝ μία 20λεπτή Συμβουλευτική Συνεδρία για Μεταμόσχευση Μαλλιών!

Καλέστε μας