Κλείστε Ραντεβού

Ο Dr. Απόστολος Καραλέξης στο 27ο Συνέδριο της ISHRS στη Bangkok

Διαρκής Ενημέρωση / Παρακολούθηση

Ο Dr. Απόστολος Καραλέξης (Στρατιωτικός Γιατρός και τ. Διευθυντής στην Δερματολογική κλινική στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών) πάντα παρών στα μεγάλα συνέδρια της ISHRS, πάντα παρών στα μεγάλα συνέδρια μεταμόσχευσης μαλλιών.

Έτσι και φέτος δεν θα μπορούσε να λείπει από το 27ο Παγκόσμιο Συνέδριο και Live Surgery Workshop της International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS), όπου είναι και μέλος.

Ο Διευθυντής της Derma Hair Clinic, Dr. Απόστολος Καραλέξης, βρίσκεται στα Μεγάλα Συνέδρια σχετικά με την μεταμόσχευση μαλλιών, με σκοπό την Συνεχόμενη Ενημέρωση, την Εξειδίκευση και την Πρωτοπορία

Ο δερματολόγος Δρ. Απόστολος Καραλέξης διαθέτει εμπειρία άνω των 20 ετών στον τομέα της δερματολογίας και δερματοχειρουργικής. Η αγάπη και το πάθος του για τον χώρο αυτό είναι γνωστά, κάτι που υποδεικνύουν και οι αμέτρητοι ικανοποιημένοι ασθενείς του. Στη Derma Hair Clinic αναλαμβάνονται και θεραπεύονται κάθε είδους δερματολογικά περιστατικά. Η κλινική είναι άρτια καταρτισμένη και πληροί όλους τους κανόνες υγιεινής. Χρησιμοποιούνται μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας με σκοπό την ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

 width=

 width=

Ενδιαφέρεστε για ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ;

Κλείστε ΔΩΡΕΑΝ μία 20λεπτή Συμβουλευτική Συνεδρία για Μεταμόσχευση Μαλλιών!

Καλέστε μας